HETEL HOSTELERIA Y TURISMO

 

hosteleriayturismo2  Sukaldaritza eta jatetxe-arloa

 

 

plan de formacion

PRESTAKUNTZA-PLANA

– Aurretiazko elaborazioko oinarrizko teknikak
– Lehengaien hornikuntza eta kontserbazioa, eta lehengaiak manipulatzeko higienea 1
– Oinarrizko zerbitzatze-teknikak
– Elikagaiak eta edariak prestatzeko oinarrizko prozesuak
– Bezeroen arreta
– Zientzia aplikatuak I
– Komunikazioa eta gizartea I
– Tutoretza eta orientabidea I
– Cateringa eta taldeentzako materialak prestatzea eta muntatzea.
– Zientzia aplikatuak II
– Komunikazioa eta gizartea II
– Laneko prestakuntza eta orientabidea
– Lantokiko prestakuntza
– Tutoretza eta orientabidea II

 

competencias adquiridas

LORTUTAKO GAITASUNAK

Autonomiaz burutu  sukaldaritza gaien oinarrizko prestaketa eta kontserbatze ekintza errazak, baita janariak prestatzea eta jatetxe zein cateringetan janariak nahiz edariak gertatu eta aurkeztea ere, bezeroaren arreta eta zerbitzurako prozedurak betez, ezarritako kalitate protokoloak jarraituz, higienea, lan arriskuen aurreikuspenak eta ingurumena babestea kontuan harturik, arduratsu eta ekimen pertsonalez jokatuz, eta gazteleraz edo hala dagokionean, tokiko hizkuntzan eta baita ere atzerriko hizkuntzaren batean nola ahoz hala idatziz jarduteko gaitasunez

 

salidas

ZIKLOAREN IRTENBIDEAK

– Lan mundua
– Erdi-mailako heziketa-ziklo bat ikasi

Titulu honek lehentasuna izango du honako lanbide-arlo hauetako erdi-mailako titulu guztietarako onartua izateko: Ostalaritza eta turismoa; Elikagaien industriak; eta Irudi pertsonala

 

centros

IKASTETXEAK

Peñascal Bilbao
Peñascal Markina
Peñascal Tolosa
Goierri eskola

 

• OINARRIZKO L.H.